top of page
Schermafbeelding 2020-01-23 om 13.50.31.
TicketgestartTekengebied 1.png

Vergaderlocatie, Events & Café

Locatie: Scheepvaartstraat 7,

Havenkwartier Deventer (Overijssel)

studio-groen-schild-locatie-punt-06.jpg

PIT NU OOK PUNT: PUNT is event-producent voor bijeenkomen en creatieve activiteiten. Onze eigen locatie bestaan uit 2 ruimtes die makkelijk samen te voegen zijn. Ook kunnen we de locatie voor jouw evenement met elkaar combineren en kunnen we er externe locaties bij betrekken. Elk half jaar wordt Locatie PUNT in het Havenkwartier, onze grootste locatie, volledig opnieuw ingericht door Countryfield volgens de nieuwste trends!

Locatie PUNT bevindt zich in de punt van de Bodenloods in het Havenkwartier en bestaat uit de zalen NoordPUNT en OostPUNT( en 2 ruimtes in STAAL). Het industriële pand is flink verbouwd. Wel hebben we een deel van de industriële ramen kunnen behouden en de oude blauwe schuifdeur hangt nu binnen als eye-catcher. De industriële sfeer is ook binnen nog goed te voelen en wordt versterkt door de betonnen vloer en het hoge gebogen betonnen plafond. We hebben gebruik gemaakt van zo veel mogelijk natuurlijke materialen en we houden van bloemen en planten, dus ook die zie je terug. Locatie PUNT wordt elk half jaar van top tot teen in een nieuwe outfit gestoken door Countryfield!

Pakhuis met PIT

Vergaderlocatie

 

Raamstraat 59, Deventer (Overijssel)

Niet meer beschikbaar, ga naar

www.locatiepunt.nl voor onze nieuwe ruimtes

Met de industriële uitstraling van het pand en het verrassend ruimtelijke interieur kunt u als organisatie op een karakteristieke locatie uw gasten ontvangen.

Space met PIT

Vergaderlocatie

 

Mr. de Boerlaan 153,

Havenkwartier

Deventer (Overijssel)

Niet meer beschikbaar, ga naar

www.locatiepunt.nl voor onze nieuwe ruimtes

Space met PIT, tevens het werkatelier van het kunstenaarsduo Space Cowboys "Albert Dedden en Paul Keizer", kunt u als bedrijf of organisatie op een stoere inspirerende locatie uw gasten ontvangen in het Atelier, de Keuken of een combinatie hiervan.

Deventer  PIT

Laurien Mink


Ik ben gastvrouw met eigen vergader- en evenementenlocaties*. 
Bij mij kan je vergaderen, bijeenkomen, opleiden en feesten.

*Locaties in o.a. Raambuurt en Havenkwartier Deventer

 

Social Media met PIT & PUNT

  • LinkedIn App Icon
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • Instagram Social Icon
bottom of page