18119430_1118214534951082_68254465360385
DSCF7827.jpg

Laurien Mink met PIT & PUNT

 

Deventer PIT
Een paar jaar heb ik mijn stad verlaten en inmiddels ben ik alweer heel wat jaren terug in mijn stad Deventer. Mijn, of eigenlijk onze, stad Deventer is niet alleen mijn geboorteplaats, ik ben er opgegroeid, ik heb hier op school gezeten, mijn eerste bijbaantjes gehad, ik ben er uitgegaan, ik heb mijn man hier ontmoet, we hebben er een huis gekocht, onze kinderen zijn er geboren en een groot deel van onze familie woont hier. Ik ben Laurien Mink, ik ben geboren in Deventer (1983).

Ik ben dus een Deventenaar, wat een stukje van Deventer PIT is. PIT staat voor Leven, Energie, Karakter, de woorden die mij omschrijven. 

 

PIT is nu ook PUNT: 

PUNT is event-producent voor bijeenkomen en creatieve activiteiten, met flexibel in te richten locaties. Deze bestaan elk uit 2 ruimtes die makkelijk samen te voegen zijn. Ook kunnen we de verschillende locaties voor jouw evenement met elkaar combineren en kunnen we er externe locaties bij betrekken. 

Locatie PUNT bevindt zich in de punt van de Bodenloods in het Havenkwartier en bestaat uit de zalen NoordPUNT en OostPUNT. Het industriële pand is flink verbouwd. Wel hebben we een deel van de industriële ramen kunnen behouden en de oude blauwe schuifdeur hangt nu binnen als eye-catcher. De industriële sfeer is ook binnen nog goed te voelen en wordt versterkt door de betonnen vloer en het hoge gebogen betonnen plafond. We hebben gebruik gemaakt van zo veel mogelijk natuurlijke materialen en we houden van bloemen en planten, dus ook die zie je terug. Locatie PUNT wordt elk half jaar van top tot teen in een nieuwe outfit gestoken door Countryfield! - www.locatiepunt.nl

Opleiding en ervaring
In de tijd dat ik even niet in Deventer woonde, heb ik op de Middelbare Hotelschool in Apeldoorn gezeten en later heb ik de Schoevers-opleiding tot directiesecretaresse/managementassistent gevolgd. Door de jaren heen heb ik zowel in de horeca op alle fronten, in het bedrijfsleven en als personal assistant ruimschoots ervaring opgedaan.

Kernwaarden
Ik hecht veel waarde aan persoonlijke benadering, betrokkenheid, service, integriteit en discretie. 

Aanvullende informatie
PIT vindt discretie rondom haar klanten en opdrachten erg belangrijk en om die reden vindt u niet alle referenties terug op mijn site.