Ontmoet Space met PIT!


Per heden kan je vergaderen, netwerken, trainen, presenteren, lunchen, dineren en workshops organiseren bij Space met PIT? Dat kan in de Space van de Spacecowboys in Deventer.

Boek nu Space met PIT!

Aan de entree van het Havenkwartier, staat voormalig Machinefabriek Eysink, één van de eerste bedrijfsgebouwen gebouwd na het graven van de binnenhaven daterend uit 1930. Gerenoveerd tussen 2013-2016 is het Industrieel Erfgoed wat gekenmerkt wordt door grote lichtinval, een zogenaamde industriële tent constructie, zichtbaar aanwezige stalen spanten en houten delen en een aangebouwd woonhuis uit 1950.

Vanaf 2006 is de Machinefabriek ingericht als kunstenaarsatelier en werkplaats voor kunstenaarsduo de Spacecowboys. Hier worden tot op heden grote monumentale beelden en projecten gerealiseerd voor de openbare ruimte.

Bovenop de Machinefabriek bevindt zich een eenkamerhotel de LucyGLXY, een van de 3 eenkamerhotels in het Havenkwartier, een unieke combinatie tussen kunst & architectuur. De eenkamerhotels zijn te boeken via elucy.nl.

Het Havenkwartier Deventer is een prachtig contrast met de historische binnenstad op nog geen 10 minuten lopen. In tegenstelling tot het historische centrum van Deventer, hier zijn geen winkels en is er nog weinig toerisme, maar wel een veelvoud aan jonge bedrijvigheid op het gebied van, kunst, cultuur, theater, muziek, architectuur, Food & Drinks, design en nog veel meer.

In het gebied bevinden zich een aantal bijzondere horecalocaties, waaronder; DokH2O, zomerbar PikNik en Fooddock. Locaties met een bijzonder aanbod aan Food & Drinks en evenementen. Door het jaar heen, worden er grote en kleine festivals en evenementen georganiseerd, zoals LOS, het grote Kennisfestival en Havenwerk.

De Spacekeuken

Ruimte voor 12 personen, aan een lange houten tafel, mogelijkheid voor lunch, diner, borrel, kookworkshops een goed keukentafelgesprek in deze bijzondere atmosfeer. Deze ruimte heeft een eigen wc en opgang. (per dagdeel 4-uur te huur) Boek nu Space met PIT!

Spaceatelier

Een robuuste werkplaats met bijzondere elementen, de zichtbare industriële tent. Enorm grote tafels met banken of stoelen om aan te werken. Deze ruimte heeft een eigen entree, kitchenette en wc. (per dag 8-uur te huur) Boek nu Space met PIT!

Lucy GLXY

Logeren bovenop de Machinefabriek op en wel heel bijzondere locatie en in een van de opmerkelijkste hotels van Nederland. Eigen balkon, uitzicht over de gashaven en WiFi. Boeken via: elucy.nl

Aanbevolen bericht
Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.